Hei dere! Jeg gått inn i en samarbeid med flere kunstnere/designere som lager forskjellige ting, som vi selger i en veldig koselig butikk ved navn “Min skattekiste” som ligger i Voldgata 13 i Lillestrøm. Butikken eies av ei hyggelig dame ved navn Heidi, og hun selger også Nordic Chic kalkmaling, hobbyartikler og interiør. Ellers er det endel strikke produkter, smykker, retro-ting, servietter og lys, og selvfølgelig mine ting da, som litt bilder, kort, handlenett etc.

Da vi i disse dager må være veldig forsiktige, kan jeg nevne at det også finnes en nettbutikk som kan brukes! Så håper jeg at når alt kommer til rette igjen, at dere tar turen innom denne sjarmerende lille butikken som kan trenge mye støtte, både i disse dager og i tiden framover. Link til hjemmeside: www.minskattekiste.no Ta en titt da vel?

Ta vare på hverandre på en best mulig måte framover nå, og følg anbefalninger som blir gitt av helsedirektoratet og andre som har greie på dette! Jo fortere kommer vi tilbake til en normal hverdag igjen <3