Om meg

Jeg er ei fargerik jente som gløder når jeg får være kreativ! Det har ligget der hele livet, og i min ungdom tegnet jeg mye, alt fra ansikter med skyggelegging, til tegneserie-figurer og fargerike figurer og mennesker! Så ble dette lagt bort en god stund, til jeg kom over Art Journal for noen få år siden! Da var jeg virkelig tilbake til der jeg trives som best! I en kreativ og fargerik kunstverden hvor skapergleden ligger høyt! Det ble mange nye sider med fargerike skapelser og inspirerende tekster, og jeg ville bare lage mer og mer. Og det igjen medførte til at interessen for kort dukket opp. Her lager jeg mine helt særegne bakgrunner bl.a, og tegner endel av motivene selv, og fargelegger med tusj eller fargeblyanter. Noen blir malt også, med både vannmaling eller akryl maling. Jeg bruker både

glitterkartong, vanlig kartong i allverdens farger (216 g.), akvarellpapir (300 g.), og vanlig farget papir. Det er ingen begrensninger for hva man kan bruke, og det gjør det ekstra gøy at det er helt unikt, ingen er like, og det er håndlaget av meg. Kjenn på gleden av å gi bort/sende et håndlaget kort, det er hyggelig det!

Lidenskapen for å fotografere har jeg hatt i mange år, og den tok seg nok ekstra opp etter endt grafisk design utdannelse på Idéfagskolen (Nøtterøy) i 2004-2005. Gleden og utfordringen med å reise med kamera, både i innland og utland, oppleve nye omgivelser som natur, storbyer, fjord og fjell, samt mange forskjellige type mennesker, for å finne det riktige motivet, eller «blinkskuddet» som det også kalles, er utrolig spennende!

Det er virkelig inspirerende å sette seg ned etter en endt ferie eller tur og titte igjennom bildene som er tatt, og redigere, beskjære og sette mitt preg på motivene. Noen av bildene ender også opp som fotokunst, hvor jeg legger inn noe mer spenning i bildet. Det kan også bli utrolig fint og annerledes.

Jeg koser meg stort med det jeg driver med, og det er mye lidenskap i hvert produkt jeg skaper. Det er fremdeles mange ting som er uprøvd, og med tiden ønsker jeg å prøve ut mer, utfordre meg selv og skape andre flotte ting! Følg med!